FOTOBOEK

Op zoek naar het ultieme aandenken van een acrogym seizoen? Bestel dan een fotoboek van acrofoto!
Naast de downloads, afdrukken en bewerkingen kunnen heel wat teams ook een fotoboek bestellen met de beste afbeeldingen van het seizoen verzameld in een klein of groter album.

Voor wie?

Om een boek samen te stellen zijn minstens ongeveer of 32 foto’s vereist van een duo of groep. Voor gymnasten uit de A reeks die minstens twee oefeningen brachten zal dit in de meeste gevallen geen probleem zijn, voor gymasten uit de andere reeksen kijken we graag na wat de mogelijkheden zijn!

Hoe werkt het?

Contacteer ons via het formulier onderaan en geef de naam door van de teamleden en de club, dan kijk ik of we voldoende foto’s hebben om een album samen te stellen. Is dat het geval dan bespreken we vooraf even je wensen (je kan eventuele favoriete foto’s die je absoluut in het boek wenst vermelden) en maken we een voorbeeldweergave. Ben je tevreden met het ontwerp dan ontvang je een bestelbevestiging en laten we het boek in één of meer exemplaren afdrukken.

Voorwaarden

Fotoboek 21x28cm, staand, met foto op hardcover
Basisprijs: € 120, 26 pagina’s matte uitvoering.
+ verzendkosten: € 5

Deze prijs omvat:

  • het selecteren van de mooiste foto’s uit ons archief
  • het ‘ontwikkelen’ (bijsnijden en bijwerken) van de foto’s
  • het samenstellen en ontwerpen van het fotoboek in een unieke layout
  • het doorsturen van een proefdruk ter goedkeuring
  • het eventueel bijsturen op vraag van de klant
  • het doorsturen van de finale versie naar het printlab

Kortingen

Wil je graag een extra kopie van je fotoboek voor je teamgenoot of familie, dan krijg je elk extra exemplaar met 50% korting! Stem dus even af met teamgenoten, zo daalt de prijs per fotoboek!

Opties

  • Glanzende afwerking: + € 5  per boek
  • Gewatteerde cover:  de cover bestaat uit een 3 mm gewatteerde laag en geeft het fotoboek een extra touch: + € 5 per boek
  • Zonder logo en barcode: we plaatsen geen (bescheiden) logo van acrofoto op de achterkant en laten de (eveneens bescheiden) barcode weg van de lerverancier, zie onderstaande afbeelding: + € 10 per boek

Op alle opties zijn geen kortingen van toepassing!

 

Aanvraagformulier

Dit formulier en deze site zijn beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en servicevoorwaarden zijn van toepassing.


Levertermijn

Hou bij bestellingen rekening met een levertermijn van een 3-tal weken, bij een reservatie kunnen we je een duidelijker zicht geven op de levertermijn!

Voorbeeld